Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi! De la a găti împreună, a ne învârti în jurul copiilor noștri, a ieși la plimbare cu câinii, a ne juca cu pisicile, a merge împreună la un film fain sau să jucăm un boardgame cu oameni dragi nouă, până la a sta la un pahar de poveste în cadă la lumina blândă a lumânărilor, la a citi o carte sau asculta un podcast sau muzică preferată. Împreună! Celebrăm iubirea în fiecare zi!

Pentru că motto-ul meu este #madlyinlove, ofer în acest GIVEAWAY o ședință foto cadou unui cuplu de îndrăgostiți în valoare de 280 de euro. Concursul se desfășoară pe pagina de Instagram @mirceaciuca.ro.

link : www.instagram.com/mirceaciuca.ro

Condiții de participare:

  • dați follow paginii de Instagram @mirceaciuca.ro
  • like și salvați acest post, nu știi când vei avea nevoie de o ședință foto de cuplu 🙂
  • tag în comentarii la 1 persoană, fie celui de lângă tine sau poate cunoști un cuplu care s-ar bucura de această ședință foto, cu condiția ca persoanele menționate să fie diferite. Cu cât mai multe taguri, cu atât mai multe șanse de câștig
  • spread love și dați un share în story pentru a ajunge acest giveaway la cât mai multe persoane.

Concursul începe astăzi și se încheie pe data de 21 februarie 2024, ora 23:59. Extragerea la sorți va avea loc pe data de 24 februarie 2024, de sărbătoarea națională Dragobete, prin intermediul unei platforme random. Câștigătorul va fi anunțat în post și în story.

BONUS: toate ședințele foto de cuplu rezervate vor avea un discount de 50%, adică 140 de euro, până la data de 10 Martie, inclusiv. Rezervarea se face achitând un avans de 30% si oferind un follow la pagina de instagram @mirceaciuca.ro

Toate ședințele programate, inclusiv ședința foto de cuplu câștigată, se vor realiza până cel târziu pe data de 30 aprilie 2024, cu o durată de fotografiere de aproximativ 2-3 ore. Costurile de transport vor fi suportate de către client, iar locația sau locațiile unde vom fotografia, le vom decide împreună, fie că mergem cu trenul, avionul, cu mașina sau cu barca. Nu contează din ce țară sau localitate sunteți, voi veni cu drag la voi.

Mult succes și abia aștept să ne cunoaștem!

Much love,
M.

Acest concurs nu este sponsorizat și nu are vreo afiliere cu Instagram.