Monica + George ~ together in Geneva, Switzerland (I)

wedding destination photographer Switzerland Moni George-1

V-am mai povestit noi de Campina, nu? Ei bine, Monica a fost colega de liceu in Campina cu Vlad si cu Vlad. Doi Vladuti simpatici 🙂 De ceva timp in fiecare an se intampla cum se intampla si ajungem in zona. Speram sa ajungem si la anul, ne sunt dragi oamenii de acolo!

Monica si George, dupa ce au facut ocolul lumii, s-au oprit taman in Geneva. Separat, bineinteles. Ai zice ca unul a luat-o in stanga si unul in dreapta, ocolind globul pamantesc si s-au oprit la mijloc. Si ca sa se intalneasca in acest oras minunat, Geneva, le-a mai trebuit ceva timp, pentru ca nu e chiar mic orasul. Au luat-o iarasi pe ocolite, pana cand la o petrecere, nu stim care, s-au zarit unul pe altul, tocmai aici, la Theatre Pitoeff. Precum vedeti, universul a facut astfel ca aceste doua jumatati colorate si tare zambarete sa se atraga si sa se intalneasca forever and ever!

Ne-am tot pus intrebarea care a luat-o in dreapta si care in stanga. Pai, cred ca George a luat-o in partea dreapta, pe calea lunga si cu singuranta era pe curisera lui, ciclismul fiind a doua mare iubire pentru el 🙂 Noroc cu Monica, altfel ar dormi pe bicicleta la cat de draga ii este si zic asta pentru ca il inteleg perfect, pentru ca la noi bicicletele stau in pat, in dormitor. Momentan, bineinteles.

Nestiind imprejurimile, Monica si George ne-au luat la plimbare, pe dealuri, pe langa lacul Geneva, prin parculete, ca sa cautam o vie! Da, o vie care face struguri mari si grasi si care daca ii storci bine, bine iese ceva tare bun, adica vin. Via nu am gasit-o, insa am gasit rapita si ceva mai tarziu o inghetata tare buna 🙂 Si niste rate adormite care au povestit vreo cateva minute cu noi. Probabil doreau si ele inghetata.

Si pentru ca ploaia ne-a alungat pe la casele noastre, pana la nunta lor, va vom spune si cum a fost la cununia civila, alaturi de cei dragi si iubiti. Stay tuned!


Si una din pozele facute de Monica 😀

  • Vera StanNovember 7, 2014 - 9:22 pm

    Cat verde! Si ce zâmbăreți! Si ce ma bucur ca apare si Chitina in poze! 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topcontact me :)