Stefana + Vlad ~ sedinta foto dupa nunta in Bulgaria (I)

mirceaciuca.ro - fotografie de nunta in Bucuresti Stefana Vlad-4

Stefana si Vlad – va mai aduceti aminte de ei, nu? 🙂 Noi ne aducem cu siguranta pentru ca sunt oameni tare dragi noua, cu adevarat speciali si inauntru, dar si pe dinafara. Zic asta pentru ca nu poti sta in jurul lor fara sa radiezi un zambet sau sa faci din nimic o gluma la care sa rada toata lumea.

Ei bine, dupa ce i-am pozat la a lor sedinta foto inainte de nunta in Vama Veche, i-am fugarit pana in Bulgaria, ajungand astfel pentru prima data la Cap Kaliakra. Un loc destul de pustiu, dar absolut superb. Ai putea spune ca esti la capatul lumii sau chiar pe o insula in mijlocul Marii Negre. Desi Bulgaria e renumita pentru neamul pisicesc si ne-a prins chiar si noaptea acolo, nu ne-am intalnit cu vreo doamna sau domn felina(r), dar de catei tot nu am scapat. Precum se stie, ne urmaresc chiar si in casa.

Soarele nu ne-a iertat si ne-a trimis mai devreme acasa, chiar daca eram la inceptul lunii Iulie si nu ne-a lasat sa trasuim cat am fi vrut rochia de nunta a Stefanei, Yolan Cris, superba de altfel 🙂 Si ce sa faci cand deja te prinde noaptea pe drum la o sedinta foto dupa nunta? Mai facem o sedinta foto, clar. Tot cu ei doi, tot aici, cu drag pe blogul de nunta.

Si cum cu Stefana si Vlad ai putea face un intreg serial, deci to be continued…

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topcontact me :)