Sandra + Cristian ~ sedinta foto inainte de nunta in Bucuresti

Sandra si Cristian au fost tare ocupati cu pregatirea nuntii, asa ca i-am prins putin de abia dupa, intr-un amurg de toamna.  A fost chiar la limita, inainte de a crapa de iarna, deci nu am dardait foarte tare. Asa ca i-am tras in plin soare ca sa se mai incalzeasca nitel unul de la altul.  Si daca tot a fost putin timp, trei perechi de tenisi Converse au fugit la Palatul Mogosoaia, undeva aproape de Bucuresti. Da, in tenisi, pentru ca in speram ca vara sa mai ramana nitel cu noi, daca nu, macar in acea zi.

S-au emotionat nitel la inceput, desi la nunta au fost mult mai curajosi in fata aparatului de fotografiat. Cred ca doreau sa scape de emotii. Dar le-a trecut destul de repede dupa ce i-am plimbat ba incolo, ba dincolo, ba sus, ba jos. Oricum, din cauza soarelui nu m-au prea vazut, asa ca nu stiau ce s-a intamplat in jurul lor 🙂 La final am prins un apus tare fain de toamna, iar frigul s-a suparat pe noi si ne-a alungat acasa.

Pe cei doi i-ati mai vazut pe aici, la cununia civila din Targoviste, a Manuelei si a lui Vlad, Sandra fiind sora Manuelei. O familie tare mare si tare faina care s-a adunat la nunta celor doi protagonisti din seara acesta.

Cu drag,
M+C

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topcontact me :)