Stela + Adrian ~ fotografii inainte de nunta in Bucuresti

mirceaciuca.ro - fotografie de nunta in Bucuresti Stela Zara Adrian-1

Anul acesta a fost un an aparte, cel putin din punct de vedere al vremii. Ba soare, ba ploaie, ba soare cu dinti, ba fulgere. O joaca “de-a baba oarba” as putea zice 🙂 Ei si pentru ca a fost cum a fost vara aceasta, multe din sedintele foto inainte de nunta sau cum le mai zicem noi, de logodna, le-am amanat bineinteles, dupa nunta. Putem da vina si pe lipsa timpului liber si a stresului ce se instaleaza pe ultima 100 de metrii inainte de eveniment sau ceva de genul ca nu iesim bine in poze. Insa dupa ce termini sedinta foto si intrebam : “Ei, si cum a fost?!”, lumea e tot un zambet, relaxata si ca ar mai vrea, iar pozele as zice ca sunt pe masura lor. Ne facem si croitori daca trebuie, important e sa iasa cum ne-am propus. Adica la dunga.

Pe Stela si Adrian i-am cunoscut la nunta Elizei si a lui Stefan, in Hunedoara. Pe multa lume am cunoscut noi aici, care mai de care cu mot, mai zambareti si cu chef de dans. Si daca tot am avut ploi, am iesit in plin soare sa facem poze. Stiti cum se zice : fugi de ala cu coarne si dai de muma-sa?! Asa ca am iesit la un fel de logodna – sedinta foto dupa nunta, prin si pe langa Bucuresti. Degeaba ne-am ferit de soare, ca oriunde am mers, ne urmarea indeaproape.

Precum se vedem, am avut o dupa-masa insorita, aer curat din plin si emotii alaturi de acesti doi simpatici indragostiti 🙂 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topcontact me :)