Irina + Radu = Cute Roxana

Irina si Radu au fost in asteptare pana acum trei zile cand au nascut. De fapt, a nascut doar Irina, desi Radu spunea ca ii face putina concurenta, insa cred ca stim cine a plimbat coridoarele maternitatii pana a venit pe lume scumpa lor fetita!:)

La sedinta foto de maternintate,  erau tare nehotarati ce nume vor alege, asa ca am trecut mai multe nume pe o placuta, ca o mica ruleta colorata. Eu am pariat pe Roxana de la bun inceput, dar m-am ales doar cu o foca albastra:) Pelicanul si crocodilul au ramas la ei. I-au dus acasa si au inceput sa pregateasca ultima sute de metri in asteptarea…Dianei, Ceciliei, Roxanei, Veronicai, Mariei, Andradei. Nu  stiu ce s-ar face Radu cu atatea fete, dar trebuie sa se hotarasca cat mai curand, ca sa nu ramana cu toate. Desi nu cred ca s-ar supara, sunt tare simpatici si tare primitori! Pana la vesti proaspete, le uram multa sanatate si de abia asteptam sa ii revedem in formula completa.

News: Ghici ce? Am aflat de la Irina cum se numeste strumpfita lor:)Roxana! Asta ma duce la gandul 50% Irina + 50% Radu = 100% Cute Roxana!