Fotografii de botez in Bucuresti ~ Codrut

mirceaciuca.ro - fotografii de botez familie bebe Bucuresti Codrut-9

Imi aduc aminte ca Oana ma contactase cu ceva timp inainte de nunta lor, care urma sa aibe loc in Buzau, in calitate de videograf. Bineinteles ca a facut research pe Google, insa a vazut doar poze de nunta si era nitel nedumerita. Asa ca m-a contactat. Cred ca acest lucru s-a intamplat si datorita unei mici confuzii, eu dand o mana de ajutor cuiva la o nunta tare faina din Buzau, videograful patind un accident. Cum siguranta acum e mai bine (nu, nu ma ocup de videografie de nunta, insa se intampla sa mai fac proiecte personale) Ca sa nu mai spun ca am aparut si in revista Mireasa, cu evenimentul respectiv, lucru imbucurator totodata. Va multumesc! Bineinteles ca nici unul nu a spus nimic, fiecare stiind ce cauta si ce oferta, insa pe data evenimentului lor eram ocupat. Drept urmare i-am recomandat pe un drag prieten fotograf, care intamplator era deja fotograful lor de nunta. Stiti vorba aceea cu “om cu om si munte cu munte”. Cam asa ceva:)

Din 2011 au trecut 3 anisori. As zice chiar 4. Oare ce se poate intampla in acesti ani, cred ca va imaginati, nu? Eu nu a reusit pana nu mi-au spus. Si i-am crezut pe bune. Nu stiu ce au si cum au facut, dar cu siguranta a aparut un pitic simpatic foc pe nume Codrut. Cel putin asa il striga ai lui, adica Oana si Dragos. Si uite asa am ajuns sa ne revedem, insa de data asta nu pe facebook, ci live – ei in calitate de parinti tare faini si eu de fotograf tare fain. Pai, cum, trebuia sa fie altfel? Cat de fain a fost la botezul lui Codrut, veti vedea mai jos.

Oana, Dragos, va multumesc tare mult!

Ps: nu v-am spus ca al nostru Codrut a facut o fantana arteziana pentru al nostru preot, nu?:)

Si pentru ca iarna bate la usa, vom posta sedintele foto de familie pe care le-am facut de-a lungul anului acesta, povesti faine de la gura sobei.