Fotografii de botez in Bucuresti ~ Arsenie

Am inceput sezonul fotografiilor de nunta, insa mai avem povesti tare faine de anul trecut, povesti pe care le vom povesti cu mare drag pe blogul de nunta. Pe fotografii de familie, am pregatit cateva surprize, surprize pe care vi le vom spune tot voua, celor care ne urmaresc indeaproape, incepand de albume foto de familie cu un design aparte pana la mici cadouri pe care le veti primi odata cu fotografiile voastre.

Cred ca au trecut trei ani de cand nu i-am vazut pe Madalina si Cristi. Unde ne-am vazut ultima data? La nunta lor, bineinteles. Ah, ba nu. Ne-am vazut cand au primit albumele de nunta :) Si cum timpul trece asa de repede, echipa lor s-a marit cu un dolfan si simpatic strumpf, Arsenie, noul membru al familiei. Un mancacios si jumatate! Multa lume, apropiati dragi, cu mic cu mare, au venit alaturi de cei doi parinti si de a lor invitat special. In afara ca s-a speriat nitel de d-nul preot, a stat smirna la biserica si a facut ochii mari la tot ce a spus. Nu stim daca a inteles ceva, dar o sa il intrebam data viitoare. 

Pe Arsenie o sa il mai vedem pe aici cum papa, cum se schimba (nu singur, bineinteles), cum face galagie si vrea mancare. De fotbal inca nu ne-a spus nimic, insa cand va incepe sa mearga in patru labute, il vom scoate la un fotbal. Pai cum, nu ati impins mingea niciodata cu nasucul?:)

Pana atunci sa va intreb ceva : ati vazut desenul animat Minuscule ? Daca nu, trebuie neaparat sa il vedeti pentru ca e foarte fain! Si sa va mai zic ceva : piticii astia, asa mici si scumpi de iti vine sa ii mananci, stiu sa zambeasca si sa scoata limba cand e vorba de pozat. Asa ca va astaptam cu ei, la o sedinta foto, cat mai curand:)